OSTROJ a.s. je náš hlavní a nejdůležitější sponzor!

Díky němu si děti denně mohou hrát v krásné zrekonstruované zahradě se spoustou herních prvků s vhodně upravenou multifunkční herní plochou.                       

Akciovou společností Ostroj bylo mateřské škole umožněno zakoupit devítimístný automobil Volkswagen Transporter, který umožňuje svoz dětí ke speciálním programovým aktivitám  jako je hipoterapie a aquaterapie a  k dalším akcím školy.

Byla vybudována  relaxační místnost Snoezelen, která je využívána k provádění senzomotorické terapie a umožňuje uspokojovat individuální potřeby  dětí stimulací všech využitelných smyslů.    

Díky a.s. Ostroj došlo k modernizaci PC ve speciálních pracovnách, kde probíhají denní individuální činnosti s dětmi s různým postižením. Děti i pedagogové tak mohou pracovat na PC s dotekovými monitory, díky kterým je práce přístupná i dětem s větším motorickým či jiným omezením.

Dalším významným darem, kterého si velice vážíme, je   vybudování   externí zdvižné plošiny, díky níž se naše škola stala naprosto bezbariérovou a umožňuje neomezený pohyb po škole nejen všem předškolním dětem,  ale  i  dětem a mladým lidem z Klubu přátel tělesně postižených Eliška. 

V současnosti nám  OSTROJ a.s.  pomáhá budovat pro děti výukovou zahradu, která umožní přesunout část vzdělávacích činností do venkovních prostor. Zahrada bude sloužit k environmentálnímu a polytechnickému vzdělávání dětí, k objevování, experimentování a hře dětí.

 

                                                                                                            DĚKUJEME !

                                      

„POMÁHÁ-LI JEDEN DRUHÉMU, JSOU SILNÍ OBA."  

Fotogalerie

OSTROJ a.s. je náš hlavní a nejdůležitější sponzor!

_0

Soubory ke stažení

hlavicka
PDFOstroj a.s. pomáhá naši mateřské škole460.99 KB
Copyright © 2020 Mateřská škola Eliška - Všechna práva vyhrazena
Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio